Widgetul Socialvibe – World Wildlife Fund

In coloana din stanga a blogului “Gandeste verde” este widgetul Socialvibe care ajuta organizatia World Wildlife Fund (Fondul Mondial pentru Natura).

WWF este una dintre cele mai mari si eficiente organizatii internationale independente care deruleaza proiecte pentru conservarea naturii. WWF are o retea activa in peste 100 de tari.

Misiunea WWF la nivel global este aceea de a stopa degradarea mediului si de a construi un viitor in care oamenii traiesc in armonie cu natura, prin:

  • conservarea diversitatii biologice la nivel mondial;
  • utilizarea rationala a resurselor naturale regenerabile;
  • reducerea poluarii si a consumului irational.

WWF a inclus Fluviul Dunarea si Muntii Carpati printre cele mai importante 200 de eco-regiuni din lume, cu o diversitatea biologica remarcabila. Programul Dunare-Carpati al WWF a fost infiintat in anul 1998, cu scopul de a derula proiecte de conservare, refacere si administrare durabila a zonelor naturale din aceste doua regiuni.

Prin intermediul widgetului Socialvibe putem sprijini impreuna proiectele WWF fara a dona nici un ban, trebuie doar sa realizati 6 activitati simple precum raspuns la intrebari, evaluarea consumului de energie propriu si vizualizat filmulete.

Este foarte simplu! Contribuie si tu la proiectele WWF!

Cum functioneaza? Noi raspundem la intrebarile puse si urmarim anumite filmulete care promoveaza produse prietenoase cu mediul sau produse ale unor companii care au actiuni ecologice, aceste companii sponsorizeaza apoi World Wildlife Fund cu bani in functie de cate activitati realizam noi. Astfel banii sunt investiti in proiecte ecologice, iar tu contribui la acest proces fara a dona bani. Trebuie doar sa investesti timp. Banii castigati ajung direct la WWF prin intermediul Socialvibe, fara alti intermediari.

Poti sprijini WW, prin intermediul paginii: http://www.socialvibe.com/gandesteverde

Implica-te in strangerea de fonduri pentru WWF!

O parte din text a fost preluata de pe siteul http://romania.panda.org/, iar logoul apartine World Wildlife Fund.


Opinia ta este importantă pentru noi. Lasă-ne un comentariu :